Het bestuur

 • Voorzitter

  Irénke Meekma

  CEO Koninklijke Zeelandia Groep, vernieuwers in brood en gebak. Onderwijs en vriendschap, de twee pijlers onder de stichting hart voor onderwijs Nepal. Daar ben ik voor gevallen. Vanuit het hart samen met lokale partners op een professionele manier kinderen een kans op een betere toekomst geven. Mooi is dat, dat het kan, en dat het gebeurt. Daar draag ik met liefde mijn steentje aan bij als voorzitter van het bestuur.
 • Penningmeester en secretaris a.i.

  Petra Vosters

  Nepal heeft mijn hart geraakt; de schoonheid van de natuur en de glimlach van het kind. Ik wil me graag inzetten voor de toekomst voor deze kinderen. Nepal heeft één prachtige bron van bestaan, geen olie of goudmijnen, maar de mensen zelf. Als Nepal een toekomst wil hebben moeten we investeren in onderwijs, want kinderen zijn de toekomst. Deze stichting is van hart tot hart, kleinschalig en heeft echt alleen noodzakelijke overhead. Dat vind ik een fijn gevoel. Je kunt zelfs zélf scholarships brengen als je dat wilt.

 • Vice-voorzitter / Communicatie / PR

  Pim Hattink

  Van huis uit orthopedagoog en onderwijskundige. Sinds 1990 werkzaam vanuit Hattink & Vosters als opleidingsadviseur en managementcoach. In 2010 voor het eerst naar Nepal geweest en sindsdien er elk jaar weer naar teruggekeerd. Steeds in nauwer contact met het land, de bewoners, de schoolkinderen. Naar aanleiding van de aardbeving in 2015 de inzamelingsactie begonnen voor tenten zodat de kinderen toch naar school konden. Dit groeide uit tot waar we nu staan; de stichting Hart4onderwijsNepal.

 • Algemeen bestuurslid

  Mark van Leeuwen

  Directeur basisschool OBS De Zeester in Beverwijk. Sinds 1982 ben ik werkzaam in het onderwijs, waarvan 18 jaar als leerkracht voor groep 8 en nu reeds 20 jaar als directeur van een basisschool. Mijn hart ligt bij het onderwijs. Het is geweldig om kinderen te kunnen helpen zich te ontwikkelen tot goede burgers van onze maatschappij, het optimale uit zichzelf te halen en daardoor kansen op een goede toekomst te bieden. Dat geeft mij elke dag weer voldoening. De vraag om de stichting bij te staan en mij hiervoor in te zetten ervaar ik als een voorrecht en heb ik met beide handen aangegrepen.

Vacatures:

Ons bestuurs-team is, zoals je wellicht ook al op de homepage hebt gelezen, op zoek naar enthousiaste nieuwe bestuursleden en/of mensen die zin hebben om een steentje bij te dragen om kinderen in Nepal naar school te laten gaan.
Op welke manier kun je een bijdrage leveren?

 • Door ambassadeur te worden en door middel van acties geld in te gaan zamelen,
 • Door onze ambassadeur(s) wegwijs maken bij het opzetten van sponsoracties,
 • Meedenken over hoe we hulpvragen uit de communities kunnen honoreren om een zo gunstig mogelijk leerklimaat te creëren.
 • Het samen met onze partners in Nepal regelen van de plaatselijke inkoop van de leermiddelen, schooluniformen etc. en distributie ervan te organiseren.
 • Meehelpen bij het voorbereiden van de feestelijke ceremonies in de dorpen waar wij onze steun aan geven.
 • En last but not least: we zoeken een nieuwe secretaris.

Is dit iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden, staat er iets in de lijst waar je warm voor loopt, neem dan voor meer informatie contact met ons op.
Inlichtingen zijn te verkrijgen bij:
Secretaris a.i. Petra Vosters (06-2157 1237)
Mail: info@hart4onderwijsnepal.nl